Rode jurkjes voor genodigden op bruiloft

chique rode jurk huwelijk rode jurk met blote schouders Rode Beneton jurk
 rode jurk bruiloft  rode jurk huwelijksgast rode jurk met gebreid motief
 rode jurk met strik  rode jurk gast huwelijk rood bruiloftsjurkje

Rood is een deftige, vurige, energierijke en vooral liefdevolle kleur. Denk alleen maar aan rode rozen en rode hartjes en je weet dat je met een rode jurk perfect op een trouwfeest kan aankomen. De rode kleur past bij ieder seizoen en is dan ook een van de populairste kleuren van bruiloft jurkjes.

Voor het avondfeest is een rode jurk ook helemaal een knaller. Hiermee geef je aan dat je zin hebt in het trouwfeest en je ook wel wilt laten zien. Dat zullen de kersverse echtgenotes ongetwijfeld waarderen, want het is natuurlijk de bedoeling dat na de openingsdans het helemaal los gaat en ook de gasten zich van hun beste kant laten zien.

Rood is er in verschillende kleuren en die nuances zie je ook terug bij de jurkjes voor bruiloften. Zo past een vrolijke en lichtere tint rood erg goed bij een huwelijksvoltrekking in de lente  én is bordeauxrood juist een kleur die je iets vaker terugziet bij chiquer huwelijksvoltrekkingen. Een bordeauxrode jurk straalt klasse uit, en wordt door sommige genodigden verkozen boven het zwart. Het is ook een kleur die goed valt binnen alle dresscodes, uitgezonderd ‘black tie’ en ‘white tie’ uiteraard. Daarbij passen beter zwarte en witte jurkjes.